Hypnose

De beste versie van jezelf…

Zie je probleem als een potlood en kijk dan eens naar de ruimte om de potlood heen…… dat is enorm. Wat als je door middel van hypnose dat gaat zien waardoor er weer mogelijkheden voor je komen.

Wij mensen doen 95% onbewust dit onbewuste systeem is in onze eerste 7 levensjaren gevormd. Maar jij bent niet meer dat kleine meisje of jongetje. Maar wat toen werkte wat als klein kind de beste optie was is dat nu niet meer. Dat zorgt ervoor dat het je nu op welke manier dan ook je tegen houdt.

Dus de beste versie van jezelf de keuzes maken die bij jouw passen niet omdat je het altijd zo hebt gedaan of omdat iedereen het zo doet de keuze die ECHT bij jouw past en je dichter bij jezelf brengt.

De beste versie van jezelf met zelfliefde.

We hebben eerst een intake om te kijken waar je tegen aan loopt en wat je wel wilt of je dit traject met mij wilt gaan doen en of ik de juiste persoon voor jouw ben.

Je krijgt van mij een mp3 die je 10x hebt geluisterd voordat je bij mij in de stoel komt of online de ontspanning ingaat.

Daarna word het magisch en ga jij naar de beste versie van jezelf maak je je los van je oude paden(misschien wel snelwegen)creeer je nieuwe paden die jou brengen naar daar waar je heen wilt. Wie jij werkelijk bent.

Kijken we wat de vervolg stappen zijn.