Over mij

Adriana Bruin-Blokker

In Leeuwarden heb ik de opleiding schoonheidsspecialist gedaan, in 1999 heb ik deze studie afgerond en mijn diploma behaald. Daarna heb ik nog verscheidene opleidingen gedaan. Met al deze ervaring op zak, opende ik in 2006 heb ik de deuren van mijn huidverzorgingsstudio.
Regelmatig heb ik een opfriscursus en bijscholing. Waar ik vooral aandacht voor u persoonlijk heb, advies geef over voeding (mooie huid start van binnenuit) en verzorging. Een moment van rust en de behandeling aanpas aan uw huidtype en seizoen.

In 2014 ben ik begonnen om me te verdiepen in huidverbetering waardoor er 2 apparaten zijn waar ik graag mee werk, maar ook fruitzuur peelingen en daarmee ben ik de enige op Ameland.in 2018 heb ik yoga advanced studies gedaan en sindsdien begeleid ik ook yoga sessie’s. In 2021 ben ik begonnen met de opleiding hypnose bij Edwin Selij daar heb ik afgelopen jaar deel 1 Hypnotherapie practioner en deel 2 hypnotherapie master practioner afgerond. In 2022 heb ik de opleiding voor quantum hypnose gegeven door Milan Somers en Roy Martina afgerond, niet zo zeer kijkend naar het probleem maar juist naar wat je wilt.  doormiddel van ademhaling pong Youp en tapping werken alle methodes nog krachtiger. Sinds 2022 werk ik ook met capsules van hele groente en fruit wat zongerijpt is. 

maart 2024 heb ik de opleiding slow flow & gentle vinyasa gedaan dit zijn aardende en harmoniserende bewegingen, zachte helende houdingen en een diepe, trage ademhaling nodigen je zenuwstelsel uit zich te ontspannen en 'resetten'. een geschikte vorm voor mensen die herstellen van een burn-out, senioren, mensen die hun handen en polsen willen ontzien, voor wie vinyasa te intens is en yin te rustig.

Ik kan nu mensen een volledig pakket aanbieden zodat ze in alle opzichten een betere versie van hun zelf mogen worden en kunnen zijn. Dat vind ik nou fantastisch!!