Innovatieve voeding

Eet jij gezond?

Eet jij 800-900 gram groente en fruit per dag? En is dat dan ook zongerijpt?

Door de snelheid van ons leven kiezen we toch vaak voor gemak, hierdoor bouwen we tekorten op. Waardoor er steeds meer functies in ons lichaam het minder goed gaan doen of zelfs uitvallen. Hier haakt de supplementen markt super op in. Allemaal losse stofjes in verschillende pillen.

Maar weet dat je lichaam is gemaakt om hele groente en fruit te verwerken daar zitten namelijk alle samenwerkende stoffen in.

Zie het zo een wortel is goed voor je ogen, dit komt door de beta caroteen. Maar als je geen wortel lust dan neem je vitamine a. (maar dat heb je misschien helemaal niet nodig)

Wat jouw lichaam doet is die zet de beta caroteen om in vitamine a maar dat doet je lichaam alleen als het ook daadwerkelijk a nodig heeft!

Hoe is dat bij jouw?

Met deze innovatieve voeding eet je 20-30 soorten groente en fruit. Deze capsules dichten het gat tussen wat je zou moeten eten en wat je werkelijk eet. Dit is zongerijpt hierdoor zitten er nog meer plantenstoffen in die nog niet eens allemaal een naam hebben.(wetenschap is de zonrijping nog maar 10 jaar aan het onderzoeken). Jouw lichaam weet wat het nodig heeft!

Komt de ouderdom met gebreken? Of zou het ook tekorten kunnen zijn waardoor de ouderdom versneld word?