Specialisaties

Nieuw!

Hypnose

een diepe staat van ontspanning, wie wil dat nou niet? Een staat waarin jij jouw probleem of belemmerende overtuiging er met wortel en al uittrekt(de basis). Hierdoor neem jij je leven weer in eigen hand, dat noemen wij eigenaarschap over je eigen leven. Wie wil dat nou niet?

95 % doen wij onbewust dat wat wij onbewust doen hebben wij in onze eerste 7 levensjaren geleerd, maar dat wat toen handig was is nu vaak helemaal niet handig.

merk jij dat je vast loopt op bepaalde punten in je leven, van je allergie af wil of stoppen met roken neem dan contact met mij op.

SEYO TDA

Anti-aging van binnen uit.
TDA staat voor Trans Dermale Applicatie en is een gepatenteerde methode voor een intensieve behandeling van de diepere huidlagen.  De zichtbare resultaten van een TDA behandeling zijn: een structureel stevigere huid, vermindering van de diepte van de rimpels, een significante verbetering van de huid en de activering van de natuurlijke cel vernieuwing. Door regelmatig TDA behandelingen te laten uitvoeren, worden de structurele reserves in de diepste huidlagen opgebouwd. Deze reserve stimuleert de celdeling waardoor de huid structureel verbetert en er zichtbaargladder gaat uitzien. De behandeling voelt als een zachte massage.

Metamorfose Massage
 

Ruim blokkades op en maak een nieuwe start!
Tijdens de metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd. Deze massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen. Deze massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stressgerelateerde en zwangerschaps gerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen(ADHD), autisme en wordt vaak ingezet bij terminaal zieken.

Skin Wizard

Verminderd huidveroudering!
Slechts 25% van huidveroudering is genetisch bepaald.
75% van huidveroudering ontstaat door: vervuiling van het milieu, verkeerde voeding, levensstijl, geestelijke en lichamelijke belasting en UV-straling.
Door gebruik van de Skin Wizard van Inspira Med en de medische fruitzuren, kunt u huidveroudering verminderen!
Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van 3 technieken die samen de opperhuid veranderen en alle huidfuncties stimuleren.
Er is meteen resultaat zichtbaar na het ondergaan van deze behandeling!

Fruitzuren

Anti-aging en verminderd pigment. Nu ook medische peeling mogelijk!
Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. Hierdoor vervagen oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens, pigmentvlekken verminderen en de huid ziet er steviger en gladder uit.
De huid krijgt een sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken.  Hierdoor de huid gaat dan meer vocht absorberen en de elasticiteit wordt verbeterd. Je huid krijgt weer een fris en egaal aanzien.